TUIN FARMHOUSE DE HOEVE IS OPEN

click op foto voor de nieuwe website

 

De zwart-witfoto's hierboven en hieronder zijn gemaakt door een gast van de B&B SHATAN KUMARASAMY, klik aub op de foto naar zijn website te gaan.


In de keuken


FARMHOUSE DE HOEVE b&b/aPpARTeMENT


Eerst.....over ons en Farmhouse De Hoeve

     Bob Koster (Nederlander) en Wendy Hammick (Engelse) kwamen elkaar tegen in Thailand, terwijl zij daar aan het 'backpacken' waren  en in Azië rondtrokken. Zij verhuisden 18 jaar geleden naar Tonden. De boerderij ligt aan de rand van dit mooie uitgestrekte buurtschap. Tonden ligt tussen Zutphen, Voorst, Eerbeek en Brummen en is dichtbij het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

     Zij hebben de boerderij geheel van binnen gerenoveerd en verbeterd. Heel veel plekken met oude meubels en bouwmaterialen zijn bezocht, waar de open haard,  het sanitair en de vloeren, om een paar voorbeelden te noemen, op de kop werden getikt. De muren aan de binnenkant zijn bedekt met leem (een mengsel van zand, klei en stro) en dat geeft het huis een warme en authentieke sfeer.

     Omdat de kinderen inmiddels het huis uit zijn, hebben Wendy en Bob besloten het voorhuis te veranderen in dit ruime en gezellige b&b/appartement, waar vier mensen kunnen slapen.

     Maar genoeg over ons en over Farmhouse De Hoeve.  Werp een blik op de pagina over het b&b/appartement voor meer informatie.

  

Jouw gastvrouw !

Foto genomen door een van mij gasten, SHANTAN KUMARASAMY. Klik op de foto voor zijn website


     We willen graag het volgende onder uw aandacht brengen: omdat Wendy geen vroege vogel is en omdat u de beschikking heeft over uw eigen super keuken én om u meer privacy te geven, zal Wendy ervoor zorgen dat de koelkast en de keuken elke avond gevuld zijn met alles wat u nodig heeft om uw eigen ontbijt te maken, op het moment waarop u dat het beste schikt. 

Bij een verblijf is natuurlijk de wasmachine beschikbaar. 

 

 

Een impressie van de flora en fauna rond het huis !

Als jullie bij Farmhouse De Hoeve willen verblijven laat mij a.u.b. weten via de contact pagina en niet hier onder, ik krijg geen email adres te zien hier onder dus ik kan jullie niet terug mailen

Comments: 4
 • #4

  Walther en Irina (Wednesday, 21 October 2020 21:02)

  Wij hebben twee dagen verbleven bij Wendy in de Farmhouse en we hebben bijzonder genoten van de sfeer, de originele inrichting en de gastvrijheid van Wendy. We waren blij dat we gebruik mochten maken van de keuken om ‘s-avonds te koken, dit ivm de sluiting van de restaurants. We komen graag terug. Walther en Irina

 • #3

  Rehbaum, Ute (Sunday, 15 December 2019 17:57)

  Wir hatten mit 4 Personen ein wunderschönes Wochenende bei Wendy und Bob. Wir haben den Aufenthalt sehr genossen und Wendy hat uns am ersten Abend ein wunderbares vegetarisches Essen serviert . Ein interessantes Haus in einer wunderschönen Umgebung. Wir kommen wieder

 • #2

  Pascal.Sandra en Hope (Monday, 27 May 2019 09:08)

  wij zijn in mei weekend naar jullie farmhouse geweest .Wendy heeft ons zeer goed ontvangen het was top.Zeer sympathieke dame en we hebben echt genoten van ons weekend.Haar man was enorm vriendelijk ook.Wij komen terug want daar voelde we ons echt welkom en ons klein hondje Hope ook .Bedankt voor alles .Groetjes van Pascal en Sandra en pootje van Hope.

 • #1

  Quinta Kools (Thursday, 08 February 2018)

  heerlijk verblijf gehad, een aanrader!
  je waant je in een Engels landhuis met alle authentieke details.
  zalig groot bed met heerlijk 'crisp' wit beddengoed.
  prachtig gewandeld op de Empese en Tondense heide