Foto van SHANTAN KUMARASAMY.

 

klik op de foto naar zijn website te gaan


Wat er in de omgeving te doen IS


Klik op de fotos voor meer informatie.

 Een link over de meest charmante steden in Nederland en ons prachtige Zutphen staat in de top 10!!!

 http://www.travelmag.com/articles/most-charming-towns-netherlands/

 

HIER NOG EEN PAAR HANDIGE TIPS

 

Zutphen, Deventer en Lochem zijn allemaal aantrekkelijke plaatsen om te bezoeken en ook Apeldoorn en Arnhem zijn dichtbij.

Er zijn in de omgeving veel prachtige tuinen die bezocht kunnen worden. Bingerden Huis is ook in de buurt, bezoek De Internationale Kwekerijen Dagen.

De Empese en Tondense Heide is zeer dichtbij de B&B, zie de link hieronder.

Met mooi weer is een aantrekkelijke fietstocht naar natuurstrand Bussloo mogelijk. 

Als je de Sauna lekker vind dan is Thermen Bussloo echt de moeten waard, zie de link hieronder.

Het Nationaal Park de Veluwe is een super dag uit. Voor het park betaalt u, maar de witte fietsen zijn gratis. Het beroemde Kröller-Müller museum ligt binnen dit park, zie de link hieronder.

Liefhebbers van golf kunnen terecht bij golfbaan de Engelenburg in Brummen. Na afloop kunt u genieten van een geweldig diner in de oranjerie. Het is aan te bevelen om te reserveren. Zie de link hieronder.

Bronkhorst, de kleinste stad in Nederland, is gemakkelijk te bereiken met het pontje vanuit Brummen. Het is er echt prachtig maar ook heeeel druk in de zomer.

Kasteel Hackford bij Vorden is een prachtig gebied, heel groen met zandpaden en oude boerderijen. Er is een leuk restaurant op het terrein van Hackford en een enorme en prachtige moestuin tegenover het restaurant waar alle groenten vandaan komen. Een van mijn meer favoriete plekken om heen te gaan! Zie link naar restaurant hierboven.

Rondom Vorden is het heel mooi om te fietsen of te wandelen. Er is een kastelenroute en er bestaat de mogelijkheid om een aantal daarvan en de tuinen te bezoeken. Zie de link hieronder.

Tonden is bereikbaar vanuit het treinstation van Zutphen met de buurtbus 504.

Ook de directe omgeving van Farmhouse De Hoeve is heel geschikt om in te wandelen en te fietsen.

Er zijn twee bioscopen in Zutphen, de Majestic met vier zalen en het Luxor filmhuis met één zaal. Filmhuis MIMIK

is in Deventer en heeft vier zalen.

 

TUIN FARMHOUSE DE HOEVE IS OPEN

click op foto voor nieuwe website
Als jullie bij Farmhouse De Hoeve willen verblijven laat mij a.u.b. weten via de contact pagina en niet hier onder, ik krijg geen email adres te zien hier onder dus ik kan jullie niet terug mailen

Comments: 4
 • #4

  Walther en Irina (Wednesday, 21 October 2020 21:02)

  Wij hebben twee dagen verbleven bij Wendy in de Farmhouse en we hebben bijzonder genoten van de sfeer, de originele inrichting en de gastvrijheid van Wendy. We waren blij dat we gebruik mochten maken van de keuken om ‘s-avonds te koken, dit ivm de sluiting van de restaurants. We komen graag terug. Walther en Irina

 • #3

  Rehbaum, Ute (Sunday, 15 December 2019 17:57)

  Wir hatten mit 4 Personen ein wunderschönes Wochenende bei Wendy und Bob. Wir haben den Aufenthalt sehr genossen und Wendy hat uns am ersten Abend ein wunderbares vegetarisches Essen serviert . Ein interessantes Haus in einer wunderschönen Umgebung. Wir kommen wieder

 • #2

  Pascal.Sandra en Hope (Monday, 27 May 2019 09:08)

  wij zijn in mei weekend naar jullie farmhouse geweest .Wendy heeft ons zeer goed ontvangen het was top.Zeer sympathieke dame en we hebben echt genoten van ons weekend.Haar man was enorm vriendelijk ook.Wij komen terug want daar voelde we ons echt welkom en ons klein hondje Hope ook .Bedankt voor alles .Groetjes van Pascal en Sandra en pootje van Hope.

 • #1

  Quinta Kools (Thursday, 08 February 2018)

  heerlijk verblijf gehad, een aanrader!
  je waant je in een Engels landhuis met alle authentieke details.
  zalig groot bed met heerlijk 'crisp' wit beddengoed.
  prachtig gewandeld op de Empese en Tondense heide